MMA VIDEO

MMA FIGHTER

Home  >>  MMA FIGHTER

Vad tar det att bli en professionell MMA fighter?

Antag en är 25 år gammal och bli bra mma fighter. Aldrig kämpat i hans liv, under genomsnittet fysisk conditioning. 1) Är det ens möjligt? 2) Hur ser tidslinjen ut? X månader styrka / uthållighet utbildning för att komma till en viss kondition, med start sparring, in tävlingar?

Svar

Att bli en professionell fighter tar mycket kvaliteter som de flesta människor inte har. Så först måste du vara en individ som gavs vissa fysiska attribut vid födseln. Ta barnet och ge honom en uppfostran och livserfarenhet som gör honom mentalt tuff som en vuxen. Erfarenhet av kampsport, eller åtminstone en kontakt sport, kommer att göra bra till hård tråd en persons hjärna för MMA fighter träning och tävling. Så, som en vuxen redo att börja din karriär, bör du ha följande egenskaper …

mma fighter

Mental styrka:

Heart, enhet, motivation, arbetsmoral, uthållighet, vad du vill kalla det, måste du vara den typ av person som är bekväm med smärta, tål fysisk bestraffning, och välkomnar fysisk utmattning … och gör det igen nästa dag. Som min träningspartner och brottning tränare, säger Daniel Cormier, ”Embrace the grind”.

Fysisk Seghet:

Kan din ligament, muskler och hud ta missbruk och fortsätta? Utbildning MMA fighter två gånger om dagen kan verkligen ta ut sin rätt på kroppen, och man måste kunna ta några misshandel dag och ut och dag in. Att kunna känna igen när du är över-utbildade är viktigt, för om inte känner igen symptomen får du skadad säkert. Skador kan vara en av de största faktorerna som kan hålla dig från träning och utvecklas som en kämpe.

Disciplin:

Är du villig att göra vad som krävs och offer vad som krävs för att bli framgångsrik? Är du redo att tillbringa ditt liv på ett gym och gör ingen ekonomisk vinst för de första 3 åren? Du måste sätta hela ditt liv mål på is till fullo fullfölja din passion. Glöm annan karriär, en riktig relation och fritid. Någon energi du spenderar på något utanför striderna kommer att sätta dig på en omedelbar nackdel med dina konkurrenter. Det kan vara svårt att undvika störningar och frestelser eftersom partier och kvinnor är ständigt omkring dig som en fighter.

Intelligens:

MMA fighter kanske inte verkar som de mest vältaliga och intelligenta människor, men ”Den här skiten är schack, är det inte pjäser!” Du måste vara en snabb eleven att kunna plocka upp på de oändliga metoder för MMA. Varje person du möter kommer att ha olika uppsättningar av färdigheter och förmågor, så du behöver för att kunna känna igen dessa skillnader och göra justeringar till din strategi varje gång du möter en ny motståndare eller träningspartner. Anpassningsförmåga är namnet på spelet.

 

En genomsnittlig strimma:

Med andra ord, måste du vara beredd att skada någon. Du antingen kommer att vara hammare eller städet, och din attityd kommer att avgöra vilken du blir. Support: Ingen kan göra det på egen hand. En framgångsrik fighter behöver ett team av människor för att stödja sin karriär på det dagliga. Du behöver engagerade tränare och träningspartner för att vägleda och skjuta dig i ditt dagliga träning. Du behöver också en stödpersonal hemma för att hjälpa dig sjuksköterska skador och odla din passion. Ditt lag måste vara generös med sin tid, eftersom stödja en framväxande fighter är ett otacksamt jobb.

Fysisk förmåga:

Det är uppenbart att du behöver snabbhet, styrka och uthållighet för att slåss. Du måste också samordnas. Att ha befintliga förmåga att göra dina muskler producera explosiva, samordnade motor mönster är viktigt. Past atletisk erfarenhet och framgång är en förutsättning för en MMA fighter-karriär. Om du aldrig har nått framgång i andra sporter, vad tror du att du har vad som krävs för att vinna i den tuffaste sporten i världen?

En gedigen bakgrund inom en Martial Art:

Du bör ha startat din kampsport karriär som tonåring senast. Om du inte har flera års träning i minst en kampsport, kommer du inte har något att falla tillbaka på. Du måste ha en värdefull kompetens som kickboxning eller brottning som du vet att du kan lita på att vinna en kamp mot någon. Att vara en jack-of-all-trades är mer av en förbannelse om du inte har en påfallande styrka över din motståndare. Jag har brottning som hotar att vem som helst. De måste respektera min överlägsna brottning förmåga, eller de kommer att tillbringa hela kampen på marken. Brottning har förberett mig för en-mot-en fysiska strider och erfarenhet väger-ins och stirrar nedgångar. Kampsporter är det enda stället där du kan få den typen av erfarenhet.