MMA VIDEO

MMA BETTING

Home  >>  MMA BETTING

MMA Betting Guide

Den slutliga klockan ringer aldrig för vadslagning på sport interaktion, med action året runt. Den mest populära formen av Boxning / MMA betting är seger prissättning, vilket ger spelarna tre alternativ att välja mellan när du placerar en satsning.

Titta på det här exemplet:

Manny Pacquiao -909
Joshua Clottey +450
Draw +3300

I exemplet ovan är Manny Pacquiao favoriten, vilket indikeras av ett minustecken innan han pris i första raden. I denna kamp Pacquiao är en -909 favorit, vilket innebär att spelaren vinner $ 100 för varje $ 909 satsade om Pacquaio vinner. I den andra raden Joshua Clottey är det svagare, vilket indikeras av plustecken framför sitt pris. I denna kamp Clottey är en 450 underdog, vilket innebär att spelarna vinna $ 450 för varje $ 100 satsade om Clottey vinner. Den tredje raden är möjligheten att oavgjort. Detta är prissatt till 3300, vilket innebär att spelarna vinna $ 3300 för varje $ 100 om kampen slutar oavgjort. Många slagsmål erbjuder vadslagning alternativ bortom seger alternativ och dessa kan hittas genom att klicka på Mer Betting alternativ på utvalda slagsmål.

mma betting

 

MMA Betting Regler

Allmänna spelreglerna för Mixed Martial Arts betting. Dessutom följande regler är specifika för spel på boxning och MMA. I händelse av att en boxnings / MMA match skjuts upp, vad har ‘handling’, så länge matchen omlagda ske inom 30 dagar från det ursprungliga kampen dagen. Alla spel på Boxning / MMA har ‘åtgärder’ när klockan ljuder betecknar början av öppningsrundan. Om en fighter inte svara på klockan för nästa omgång, kommer hans motståndare anses ha vunnit tävlingen i föregående omgång. Om av någon anledning ett beslut delas ut innan det fulla antalet omgångar är klar kommer satsningar att avgöras på den runda där kampen stoppades. Satsningar som nominerar ‘för att vinna på poäng’ kommer endast att anses vinnarna om hela antalet omgångar har slutförts.

Vid oavgjort i en boxnings / MMA match i match betting där oavgjort fanns som ett av alternativen för att satsa på, är satsningar på oavgjort betalas som vinner medan satsningar på vardera fighter förlorar, men om oavgjort var inte finns att satsa på, då spel på antingen fighter återbetalas! För vadslagning där K.O. (Knockout) publiceras på tavlan som ett av de alternativ som finns att satsa på i boxning, K.O., T.K.O. (Teknisk knockout) och diskvalificering betraktas som K.O.