MMA VIDEO

MER INOM BETTING

Home  >>  MER INOM BETTING

Placering spel inom generell betting

Den minsta insatsen för varje insats är $ 1 (eller ekvivalent mängd i för betting andra valutor). Sports Interaction kommer att avgöra den maximala satsningar accepteras på varje händelse och förbehåller sig rätten att vägra eller begränsa någon insats. Kunderna kan bara satsa upp till det belopp som hölls i deras Sports Interaction konto. Odds som visas i decimalformat inkluderar insatsen. Vinsten beräknas genom att multiplicera insatsen med oddsen.

Odds varierar beroende på den dagliga takt. Satsningar accepteras på enstaka händelser eller kombinationer av upp till tio händelser (parlays eller dubbel, tripplar etc). Visas punkt sprids vid tidpunkten en insats är placerat används för att bestämma vinnare, förlorare och band. Alla pointspreads, odds, för betting, slutresultat och eventuella andra spelstatistiken registreras. Det är kundens ansvar att se till att alla uppgifter om sina satsningar är korrekta.

När transaktionen har bekräftats, kan vad inte annulleras eller ändras av kunden. Det är kundens ansvar att se till att giltigheten av sin insättning i förhållande till sin insats. Vinster för betting kan ogiltigförklaras på grund av obetalda betalningar. När du placerar en Round Robin, kommer insatsen kortet visar potentiell utbetalning baserad på alla val visat sig vara korrekt.Tony mma betting

Den faktiska utbetalningen kan skilja sig från potentiell för betting utbetalning om inte alla val är korrekta. Teasers – För spelreglerna ändamål kommer teasers delas in i två grupper. 1) ”Normal svårt för betting problem”, som är 6, 6,5, och 7 punkt justeringar av punkt spridning eller över / under i fotboll, och 4, 4,5, och 5 punkt justeringar av punkt spridning eller över / under i basket. 2) ”Super svårt problem”, som är 10,5 och 13,5 punkt justeringar av punkt spridning eller över / under i fotboll och 7,5 och 10,5 poäng justeringar i Basket. Teaser satsningar kommer att vara vinnare om alla val i teaser är korrekta Teasers involverar uttömda satsningar.