MMA VIDEO

Connor McGregor

Home  >>  Connor McGregor

Connor McGregor skrotade ett hotellrum och lämnade den kantas lustgas kanistrar

Legenden om Connor McGregor s Liverpool bender fortsätter att växa som du kan lägga till att förstöra ett hotellrum och lämna den täckt av drogparaphernaliaen till sin lista över möjliga aktiviteter.

De galna historier som kommer från Connor McGregor s veckolånga Liverpool bender blir bara bättre och bättre. Först syntes han på Grand National hästkapplöpningar på Aintree klädd som en hallick, och sedan började han dyker upp på hemmafester i olika förorter där han festade tillsammans med lokalbefolkningen och hamnade i en treehouse ser blekare än han gör försöker att väga in på 145 pounds.

Nu vi får ord som UFC: s lätta mästare och hans vänner stryk på Aintree hotellrummet de vistas i, vilket ”tusentals pounds värde av skador”, enligt The Sun tidningen. Bilder erhållna genom utloppet visar den hyrda rum i ett tillstånd av fullständig förfall med Tom öl och spritflaskor strödda runt. Ett stort antal kväveoxid Behållare även Connor McGregor rummet.connor mcgregor mma

En källa säger:

”Det fanns behållare över hela golvet, krossade glas och mat ljuga om. ”De skadade soffor och lämnade cig butts och hans irländska flagga.” Källan sade: ”Han fick människor där för att rengöra på grund av skadenivå. Det är bara varit blodbad. Bara full-on festande.” Så antingen Conor McGregor gjorde en hel del bakverk eller någon i hans rum / följe verkligen gillar att komma in i fniss juice.

Om Connor McGregor bestämde sig för att få galen på det sättet (och låt oss göra det klart: det finns inga direkta bevis UFC fighter deltog i någon drog ståhej), hoppas vi att han och hans team var medveten om USADA omfattande lista över out-of-konkurrens förbjudna ämnen. Eftersom det är alla i bra roligt tills du dra en Jon Jones. Kör hårt Connor McGregor!